Wat voor soort eten past bij een spa?

Toen we Green Spa aan het opzetten waren, hebben we goed nagedacht over ons businessplan en wat we precies wilde. We wisten vanaf het begin dat we ook een bar in de spa wilde.

Veel mensen besteden enkele uren in een spa. Deze uren besteden ze aan zwemmen, ontspannen, luieren, zonnen en tussendoor een sauna kuur en een massage. Het is dus vanzelfsprekend dat ze gedurende deze tijd in Green Spa ook wat willen eten en drinken.

Maar dan komt natuurlijk de vraag op: wat ga je je gasten serveren?

Eigenlijk kwamen we al snel uit op gezond eten en drinken. In Green Spa verzorg je het uiterlijk en de geest van je lichaam. Het is lekker om te bewegen in het zwembad en tot rust te komen. Ook zijn sauna’s en massages erg ontspannend voor de geest, waardoor niet alleen je lichaam kan ontspannen, maar ook je geest. Dan hebben we natuurlijk nog het innerlijke lichaam: de maag en organen.

Het is dan vanzelfsprekend dat er eten en drinken wordt geserveerd dat gezond is, lekker en waarvan je lekkerder in je vel gaat zitten. Bijvoorbeeld eten en drinken waar je extra energie van krijgt, ingrediënten die goed zijn voor je huid en haar, lekker kruiden en veel groentes en fruit om je bloedwaardes weer omhoog te krikken en bij te stellen.

Een spa is namelijk om tot rust te komen en jezelf weer te vinden. In een spa denk je even helemaal aan jezelf. Het is de bedoeling om weer hernieuwde energie en kracht te vinden tijdens je bezoekje aan Green Spa. Hier hoort de innerlijk jij nou eenmaal ook bij.

Daarom hebben we gekozen voor verfrissende smoothies en shakes, waar je echt een opkikker van krijgt. Bijvoorbeeld een shake om je veel fris te voelen, een shake waarvan je weer nieuwe energie krijgt, een shake die goed is voor de huid, enzovoort. Hierbij werken we met verschillende krachtige ingrediënten en kruiden. De drankjes zijn super gezond, maar ook lekker en fris.

Daarnaast serveren we ook hapjes. We hebben ervoor gekozen om gezonde ingrediënten te gebruiken. Dus geen brood of vlees, maar wel vis, noten, bonen en veel groente en fruit.

Ben je benieuwd naar onze bar? Kom dan eens gezellig langs en geniet.